-
Translation
- Afrikaans
- Albanian
- Amharic
- Arabic
- Armenian
- Azerbaijani
- Basque
- Belarusian
- Bengali
- Bosnian
- Bulgarian
- Cebuano
- Chinese (Simplified)
- Chinese (Traditional)
- Corsican
- Croatian
- Czech
- Danish
- Dutch
- English
- Esperanto
- Estonian
- Finnish
- French
- Frisian
- Galician
- Georgian
- German
- Greek
- Gujarati
- Haitian Creole
- Hausa
- Hawaiian
- Hebrew
- Hindi
- Hmong
- Hungarian
- Icelandic
- Igbo
- Indonesian
- Irish
- Italian
- Japanese
- Javanese
- Kannada
- Kazakh
- Khmer
- Korean
- Kurdish
- Kyrgyz
- Lao
- Latin
- Latvian
- Lithuanian
- Luxembourgish
- Macedonian
- Malagasy
- Malay
- Malayalam
- Maltese
- Maori
- Marathi
- Mongolian
- Myanmar (Burmese)
- Nepali
- Norwegian
- Nyanja (Chichewa)
- Pashto
- Persian
- Polish
- Portuguese
- Punjabi
- Romanian
- Russian
- Samoan
- Scots Gaelic
- Serbian
- Sesotho
- Shona
- Sindhi
- Sinhala
- Slovak
- Slovenian
- Somali
- Spanish
- Sundanese
- Swahili
- Swedish
- Tagalog (Filipino)
- Tajik
- Tamil
- Telugu
- Thai
- Turkish
- Ukrainian
- Urdu
- Uzbek
- Vietnamese
- Welsh
- Xhosa
- Yiddish
- Yoruba
- Zulu
- Inici>
- Carta
Carta
Fem menús adaptats per grups.De dilluns a divendres tenim menú i carta i els cap de setmana i festius és carta.
PRIMERS PLATS
AMANIDA FORMATGE DE CABRA
AMANIDA
AMANIDA D' EMBOTIT
ENTREMESOS (embutits km 0)
ESPARRECS
ESPARRECS AMB PERNIL
PLAT PERNIL DEL PAÍS
ESCUDELLA
ASSORTIT D' EMBOTITS IBÈRICS
ANXOVES DEL CANTÀBRIC
ESCALIVADA
CANELONS
MELÓ O PINYA AMB PERNIL
ARROS A LA CASSOLA (mínim 2 pers)
ESCALIVADA DE FORMATGE DE CABRA
PER ENCÀRREC
ESTOFAT DE CÉRVOL O CABIROL
CARN D' OLLA
NOVETATS
ARRÓS DE CRANC O LLAMANTOL ( RESERVAR 3 DIES ABANS)
SEGONS PLATS
CARNS A LA BRASA
XAI
LLOM
CONILL
POLLASTRE
BOTIFARRA
GRAELLADA DE CARN
ENTRECOT
ROSTIT DE POLLASTRE I CONILL AMB SUC
PEUS DE PORC AMB SUC
PEIX
TRUITE DE RIU